Garmin Venu SQ 2 okosóra - Szürke (010-02701-10)

Magyar nyelvű menü
Cikkszám: 010-02701-10
Gyártó: Garmin
Kívánságlistára teszem
84.890 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Garmin Venu SQ 2 okosóra - Szürke (010-02701-10)
84.890 Ft

Leírás és Paraméterek

KEVESEBB TÖLTÉS

Az okosóra üzemmódban akár 11 napos, GPS üzemmódban pedig akár 26 órás akkumulátor-üzemidővel nem kell minden este levenned az órádat, hogy feltöltsd - vagyis a nap 24 órájában, a nap 24 órájában követheted a jólétedet.

AMOLED KIJELZŐ

A Venu Sq2 okosóra elegáns dizájnnal rendelkezik, amely minden öltözékhez és a nap minden szakaszához illik - ezen felül testre is szabhatod a Your Watch segítségével a számlapot. A fényes AMOLED kijelzőt használhatod akár fiolyamatos kijelzéssel is, így minden pillanatban látod mit mér az óra.

MOZGÁSSZABADSÁG

A tartós Corning® Gorilla® Glass 3 lencsétől kezdve a könnyű alumínium keretig és a kényelmes szilikon szíjig ez az okosóra úgy készült, hogy tartós és kényelmes legyen számodra.

CSUKLÓS PULZUSMÉRÉS

A csuklós pulzusmérés a napi aktivitásmérés során elengedhetetlen. Nemcsak szárazföldön, de úszás közben is használható, s természetesen sport közben bővíthetjük mellkaspánti pulzusmérővel.

BODY BATTERY® ENERGIAFIGYELÉS

Látható lesz számodra tested energiaáramlása. Mikor töltődsz fel, s hogyan merülsz le, így láthatod mikor érdemes edzened vagy pihenned.

ALVÁSFIGYELÉS

Az automatikus alvásmérése természetes, miközben a könnyű, mély és REM szakaszokat is mutatni fogja alvás után. Az óra csuklós mérőjét használva a véroxigénszint telítettség is látható lesz, illetve a légzéseid.

STRESSZ FIGYELÉS

Látható lesz, hogy mikor milyen állapotban vagy. A relaxációs riasztáskor, egy kis légzőgyakorlat lesz segítségül, hogy ellazulj.

PILLANATNYI EGÉSZSÉGKÉP

Két perces nyugalmi teszt, mely áttekintést ad az általános kardiovaszkuláris állapotáról. A készülék olyan mérőszámokat rögzít, mint az átlagos pulzusszám, a stressz-szint, véroxigén-szint és a légzésszám.

MENSTRUÁCIÓS NAPTÁR

A telefonodon lévő Garmin Connect™ appal nyomonkövetheted ciklusod, naplózhatod fizikai észrevételeid és érzelmi változásaid, láthatod előre mikor milyen állapotban leszel.

FITNESZ KOR

Meghatározásához készüléke felhasználja az életkorát, testtömegindexét (BMI), nyugalmi pulzusszámát és intenzív tevékenységi előzményeit. Mozgással és életmódváltással befolyásolni lehet a fitnesz-kort. Garmin Index™ mérleggel használva a testzsírszázalék mérőszámot használja meghatározásához. 

LÉGZŐGYAKORLAT

Ha ellazulni vagy fókuszálni szeretnél, kezdj bele egy légzőgyakorlatba! Vizuálisan láthatod mit kell tenned, miközben az óra összeveti a pulzus, stressz és légzésszámod.  

HIDRATÁLTSÁG

Ha naplózod a bevitt folyadékbevitelt, elég könnyű dolgod lesz a hidratáltságod követésére. Beállíthatsz értesítéseket, célokat, s láthatod visszamenőleg is mi történt.

LÉGZÉSFIGYELÉS

pulzus mellé a légzésszám is rögzül, legyen szó alvásról vagy testmozgásról.

BEÉPÍTETT SPORTPROFILOK

A legtöbb sportágban gond nélkül követheti sportspecifikus adatait, 25 előre feltöltött alap sport várja, mint a gyalogolás, futás, kerékpározás, medencés úszás, golf és egyebek.

ELŐRE FELTÖLTÖTT SPORTÁGAK

Hagyja, hogy a óra végezze a tervezést több sportágban. Az előre betöltött kardio-, erőnléti, jóga-, HIIT- és pilates-edzésekkel csak annyi a dolgod, hogy eddz. A Garmin Connect alkalmazással további edzéseket tölthetsz le, természetesen ingyenesen.

SAJÁT ERŐEDZÉS

Válasz több mint 1600 gyakorlat közül, állítsd össze a sorrendet, ismétlésszámot és súlyokat kompatibilis okostelefon Garmin Connect alkalmazásában, majd küld át az órádra.

HIIT EDZÉS

Használd ezt az új tevékenységi profilt, melybe különböző időzítőket használhatsz a HIIT edzések nyomon követésére, beleértve az AMRAP, EMOM, Tabata és egyéni beállításokat. Állítsd be az ismétlések, körök számát, a részidő / pihenőidő intervallumait és még sok mást.

GARMIN EDZŐ

Személyre szabott edzésterveket kaphatsz edzőinktől, akik segítenek a következő 5 vagy 10 kilométeres, akár félmaratoni célt elérni.

FITTSÉGI ÁLLAPOTFIGYELÉS

A Venu Sq2 fitneszóra nyomon követi a lépéseid, a nagyobb intenzitásban töltött perceket, az elégetett kalóriákat és még sok mást is, miközben kimozdulsz és mozogsz. Ezeket az adatokat akár több Garmin eszközön is szinkronizálhatod a Garmin Connect alkalmazás segítségével.

INTENZÍV PERCEK

Egy fejlettebb képet adunk arról, hogy a nap folyamán mikor milyen tevékenység mozgatta meg a keringésed. Ha ez edzés alatt történik, úgy adatmezőként is megtekintheti őket.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Természetes már a Garminnál az e-mailek, sms-ek, hívások és értesítések fogadása. Android™ telefont használva akár válaszolhatsz is a bejövő üzenetekre az órádon keresztül.

BIZTONSÁG

Ehhez szükség van a telefonodra bluetooth kapcsolattal, edzéseid megoszthatod, s láthatóvá teheted valós időben, sőt a balesetérzékelőt használva automata helyzetmegosztást is használhatsz.

GARMIN PAY™

Érintésmentes fizetés egyszerűen. Nem kell mást tenned, mint arra alkalmas bankkártyád összekapcsolod a Garminnal. Magyarországon jelenleg a Revolut erre a megoldás.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Egy plusz alkalmazás, mely a Venu Sq2-vel is használható. Tölts le egyedi számlapokat, adatmezőket, alkalmazásokat vagy widgeteket, hogy az óra rád legyen hangolódva.

ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMMÓD

Több üzemidő is kihozható az órából, ha egyedileg lekapcsoljuk azon funkciókat, melyekre épp nincs szükségünk.

vízállóSÁG

Az óra természetesen vízálló, mint minden Garmin. Tusolhatsz, úszhatsz, elázhatsz vele.

GARMIN CONNECT KÖZÖSSÉG

Online edzésnaplód lesz a Garmin Connect. Megoszthatod edzéseid barátaiddal, csoportjaiddal. Ösztönözhetitek egymást útvonalakkal, edzéstípusokkal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!